Sellihca Logo
ID 113407  

bånd1 
Industrielle produkter
REMA TIP TOP DANMARK A/S kan tilbyde TIP TOP specialgummi-produkter appliceret på vores eget værksted. Generelt anvendes koldvulkaniseringsmetoden til selve gummi/metal-forbindelsen, men også varmvulkanisering i autoklave udføres i samarbejde med vort søsterselskab Werk Elbe.

Værksted

Værksteds-gummiering
Vi kan tilbyde TIP TOP specialgummi-produkter appliceret på vores eget værksted. Generelt anvendes koldvulkaniseringsmetoden til selve gummi/metal-forbindelsen, men også varmvulkanisering i autoklave udføres i samarbejde med vort søsterselskab Werk Elbe. Det er meget forskelligartede gummieringsopgaver, som stilles til os. Metalemnernes udformning kan stille store krav til vulkanisørernes erfaring
.

Vaerksted
Gennem årene har vi opbygget et meget omfattende erfaringsgrundlag og står til disposition med rådgivning om hvilke muligheder, der er til rådighed for gummiering af et givet emne. Ligeledes informerer vi gerne om hvilke krav, der stilles til metal-emnet, såfremt det skal gummieres efter er given international standard. Kapacitetsgrænserne er 5 x 4,8 meter portbredde, emnelængde 18 meter, maksimalt løft 10 tons og er for Werk Elbe port størrelse 6 x 8 meter, emnelængde 30 meter, maksimalt løft 50 tons, autoklavering Ø 4,5 x 11,5 meter.

On-site-gummiering
REMA TIP TOP DANMARK A/S udfører on-site-gummieringer og reparationer af beskadigede gummibelægninger både i den råstofbearbejdende industri og i den kemiske industri.

Sidst opdateret 23. juni 2017