TIP TOP koldvulkanisering er en effektiv og hurtig reparationsmetode til dæk og slanger samt en effektiv og hurtig applikationsmetode for gummibelægning på metal. Vores moderselskab Otto Gruber & Co., blev grundlagt i 1923 af brødrene Otto og Villy Gruber.

Oprindeligt handlede brødrene med stål-dele, hvorfor firmaet i daglig omtale kom til at hedde - og senere blev omregistreret til STAHLGRUBER På STAHLGRUBER-gummi-fabrikkerne Poing og Fürstenzell produceres en bred palette af færdigprodukter og halvfabrikata, som markedsføres under varemærket REMA TIP TOP. Skole1

Disse produkter er beregnet for reparation af dæk og slanger, rør, bånd etc. samt slidgummi, korrosions-beskyttende gummi og formartikler beregnet til fabriksanlæg. Alle REMA TIP TOP-produkterne er siden 1995 produceret under kvalitetssikringssystemet ISO 9001. På STAHLGRUBER -fabrikken Desdorf foretages regummiering af transportbånd samt polyuretanbelægning af procesanlæg. Hertil kommer andre 6 gummiforarbejdende STAHLGRUBER-virksomheder.    Vi er medlem af:
DSL logo

Sidst opdateret 29. juni 2015